Zwangerschapscursus
 
Zwangerschapsyoga

Over mij: Wie ben ik?

Laat ik mezelf even voorstellen!

Ik ben Joëlle van de Vreede, 33 jaar oud en moeder van Sef* (2018), Milan (2019) & Olivia (2021).
Samen met mijn man woon ik in Etten-Leur. 

Tijdens mijn eigen zwangerschappen was ik op zoek naar een cursus met uitgebreide en eerlijke informatie. Daarnaast zocht ik naar ontspanning en even een moment voor mezelf en de baby in mijn buik. Deze cursus heb ik toen helaas niet gevonden, waardoor ik meerdere cursussen tegelijk heb gevolgd. Ik dacht, dit kan en moet anders!
Ik ben me gaan verdiepen in alles rondom de geboortezorg en zwangerschappen en ben een opleiding gaan volgen. Vervolgens heb ik de cursus ontwikkeld die ik zelf in mijn zwangerschappen had willen volgen: ‘ontspannen zwanger’, want dat gun ik echt iedere vrouw!

Naast het geven van zwangerschapscursussen geef ik les op een basisschool en geef ik sportlessen op een sportschool. Lesgeven is mij dus zeker niet vreemd! Mijn passie voor zwangerschappen is eigenlijk pas echt ontstaan na de geboorte van mijn dochter Olivia. Tijdens deze zwangerschap voelde ik me ontspannen en fijn en ook haar geboorte was heel bijzonder. Het gevoel om andere vrouwen dit ook te gunnen en hen te mogen begeleiden tijdens deze bijzondere tijd in hun leven werd als maar sterker. 

Zelf heb ik drie totaal verschillende zwangerschappen en bevallingen mogen ervaren. Ik wil jou dan ook meegeven dat alles wat jij doet goed is. Of dat je nu bevalt met een ruggenprik, keizersnede of "gewoon" natuurlijk, in een bad, ziekenhuis of thuis, jij, lieve zwangere, doet het goed! 
Mijn doel is om jou de juiste informatie te geven, je te leren welke keuzes je kan en mag maken als zwangere/bevallende vrouw en je vertrouwen te geven in je bevalling. En als je tijdens mijn cursussen ook nog even een heerlijk momentje van ontspanning ervaart, is mijn missie geslaagd!

Ik hoop je graag te zien bij mij in de cursus! Heb je vragen, twijfels, opmerkingen? Let me know!

Liefs, Joëlle

Achtergrond:
2021 - Opleiding tot zwangerschapscoach - Arnhem
2022 - Cursus 'Als het medisch wordt' - Medisch bevallen
2023 - Masterclass 'Onmiskenbare kennis voor een optimale voorbereiding' - Medisch bevallen
2023 - Training Fysiologie van Geboorte en Niet-vorderende Baring - Vroedvrouw Margot